Baleron tradycyjny
peklowany karczek najwyższej jakości, parzony i wędzony; smakiem nawiązujący do starych dobrych polskich receptur
Boczek z pieca z czosnkiem niedźwiedzim
Boczek wędzony
łączy w sobie cechy mięsa wędzonego i pieczonego, co nadaje mu znakomity, niepowtarzalny smak; starannie dobierany tak, by był chudy, mocno przerośnięty mięsem, z odpowiednią warstwą tłuszczu sprawiającą, że wręcz rozpływa się w ustach
Szynka tradycyjna
aksamitna, z cienką warstwą delikatnego tłuszczyku
Szynka z beczki
wyprodukowana jest z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego, parzona i wędzona, zawdzięcza wyjątkowy smak naturalnym przyprawom oraz całym liściom laurowym
Schab tradycyjny
wędzony w tradycyjnym wędzaku, kruchy i delikatny o wysokich walorach smakowych
Polędwica miodowa z indyka
Pasztet Mistrza Andrzeja
wybitne walory smakowe zawdzięcza oryginalnej recepturze Mistrza Andrzeja