Krakowska
przygotowana według starych receptur, produkowana z najwyższej jakości mięsa wieprzowego
Kminkowa
wyrazista nuta kminku zadowoli każdego konesera charakterystycznych smaków, wyprodukowana z najlepszego gatunku mięsa wieprzowego
Góralska
kiełbasa z dodatkiem wołowiny, znakomicie spełnia się w grillowaniu; szczególnie doceniana na stokach narciarskich
Dziadka
powstała w nawiązaniu do tradycyjnych wędlin, z których znana była kuchnia śląska
Podwawelska
tradycyjny smak zawdzięcza krótszemu procesowi wędzenia
Staropolska
kiełbasa ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego wysokiej jakości, produkowana według własnej receptury
Krucha
swoją delikatną konsystencją oraz smakiem nawiązuje do tradycyjnych wędlin góralskich
Królewska drobiowa
przyrządzona z fileta drobiowego i naturalnych przypraw, wędzona na tradycyjnym wędzaku
Królewska drobiowa z czosnkiem niedźwiedzim
Śląska
szczególnie doceniona przez naszych klientów, na tle konkurencji wyróżnia się wysoką jakością składników i wyjątkowym smakiem
Szaszłykowa z cebulą
z cebulą
Surowa wędzona polska
kiełbasa z mięsa wieprzowego, wędzona i przyprawiona według oryginalnej receptury
Biała
w naszym zakładzie produkujemy trzy rodzaje kiełbas białych: parzoną, surową oraz surową z pomarańczą (w sezonie świątecznym)
Frankfurterki
zakładowy bestseller, flagowa kiełbasa surowa wędzona, idealna do spożycia po obróbce termicznej
Kabanosy wieprzowe
wysokiej jakości mięso wieprzowe bez żadnych sztucznych konserwantów i barwników, w cienkim baranim jelicie