Kiełbasy i kabanosy
Produkowane są z czystego mięsa, bez dodatku MOM. Nie stosujemy również sztucznej chemii w postaci płynu wędzarniczego.
Kminkowa
wyrazista nuta kminku zadowoli każdego konesera charakterystycznych smaków, wyprodukowana z najlepszego gatunku mięsa wieprzowego
Góralska
kiełbasa z dodatkiem wołowiny, znakomicie spełnia się w grillowaniu; szczególnie doceniana na stokach narciarskich
Staropolska
kiełbasa ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego wysokiej jakości, produkowana według własnej receptury
Królewska drobiowa
przyrządzona z fileta drobiowego i naturalnych przypraw, wędzona na tradycyjnym wędzaku
Śląska
szczególnie doceniona przez naszych klientów, na tle konkurencji wyróżnia się wysoką jakością składników i wyjątkowym smakiem
Surowa wędzona polska
kiełbasa z mięsa wieprzowego, wędzona i przyprawiona według oryginalnej receptury
Biała
w naszym zakładzie produkujemy trzy rodzaje kiełbas białych: parzoną, surową oraz surową z pomarańczą (w sezonie świątecznym)
Frankfurterki
zakładowy bestseller, flagowa kiełbasa surowa wędzona, idealna do spożycia po obróbce termicznej
Kabanosy wieprzowe
wysokiej jakości mięso wieprzowe bez żadnych sztucznych konserwantów i barwników, w cienkim baranim jelicie